A topnotch WordPress.com site

Beauty Tips

De huid is ons visitekaartje, het bepaalt immers ons uiterlijk. Ook wordt wel eens gezegd dat de huid een spiegel is van onze gezondheid. Waarnemen van de huid levert soms belangrijke informatie op over het al of niet goed functioneren van het lichaam als geheel…

Reinigen, verstevigen en vocht reguleren; belangrijke aspecten die iedereen wel kent. Merendeels benaderen we dit altijd vanaf de buitenkant. Om al onze cellen de juiste voeding te bieden is het ook verstandig om via de voeding de huid te benaderen.

Een gezonde levensstijl van begin af aan met bewegen, gezonde voeding, weinig alcohol en niet roken is de sleutel tot een gezonde en actieve oude dagen.

Vitamine C is essentieel voor collageenopbouw. Bij tekorten kunnen huidafwijkingen ontstaan zoals scheurbuik. Ook ons immuunsysteem heeft voldoende vitamine C nodig, naast tal van andere processen in ons lichaam

Vitamine B3 ook wel niacine genoemd is belangrijk voor een gezonde huid, want het reguleert de vorming van collageen en de hydratatie van de huid.

Vitamine B5 ook wel panthotheenzuur genoemd is vooral verantwoordelijk daarvoor dat onze cellen met voedingsstoffen verzorgd worden.

Vitamine B7 ook wel biotine genoemd is belangrijk voor de huid, het haar en de nagels, maar ook voor de vorming van bloed en het zenuwstelsel.

Carnitine zorgt voor strak en gezond weefsel door de vorming van collageen.

Onze huidcellen verbruiken veel glutamine omdat ze zichzelf voortdurend vernieuwen. En nog veel meer tegen huidveroudering

http://www.inandoutbeauty.nl/huiverbetering_binnenuit.htm

Huidverzorging van binnen en buiten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: